Ga naar de inhoud

meest recent

      Genk-speler Boëtius (ex-Feyenoord): "Ajax zou leuk zijn"

       do 16 maart 2017 22:16
      Jean-Paul Boëtius (m) staat in de kwartfinales met Genk.
      Wie wordt de tegenstander van Racing Genk in de kwartfinales van de Europa League? Iets over 13u weet u het. Coach Albert Stuivenberg heeft geen voorkeur, Jean-Paul Boëtius wel.

      "Ik ken veel spelers van Ajax", lacht Jean-Paul Boëtius. "Het zou leuk zijn, zeker met mijn Feyenoord-verleden. Hoe dan ook: het wordt sowieso een leuke pot voetbal in de kwartfinales."

      Dat beaamt coach Albert Stuivenberg: "We schrijven geschiedenis. Een Europese kwartfinale is geweldig voor Genk. Als je bij de laatste 8 raakt, heb je een sterk team. Genk dus ook."

      Wie wil de Nederlander loten? "Dat maakt me echt niet uit. Ik heb er toch geen invloed op. Wie het ook wordt, we zullen de wedstrijd goed voorbereiden."

      Kijk om 13u naar de loting

      Racing Genk staat voor het eerst in de clubgeschiedenis bij de laatste 8 in Europa. Morgen/vrijdag om 13u gaat het team de trommel in voor de kwartfinales van de Europa League. U kunt de loting live volgen op Sporza.

       

      🎬 Boëtius tikt op de paal

      Jean-Paul Boëtius heeft een prima wedstrijd gespeeld tegen Gent (1-1). In de eerste helft liet de flankspeler Timothy Castagne scoren. na de rust scoorde hij bijna zelf.