• home
 • video
 • pas verschenen

  Dortmund-speler Götze komt dit seizoen niet meer in actie

  Götze kwam vorige zomer over van Bayern Munchen.

  Mario Götze is al even uit met een stofwisselingsstoornis en zal dit seizoen niet meer spelen voor Borussia Dortmund. Hij maakt zich nu klaar voor het volgende seizoen. Götze speelde dit seizoen nog maar elf competitiewedstrijden.

  Dortmund liet wel weten dat de aanvallende middenvelder positief reageert op de eerste behandelingen. "Als Götze goed blijft reageren, kan hij begin deze zomer weer beginnen trainen", meldde de club op haar website.

  Eind vorige maand werd een diagnose gevonden voor het probleem van Götze. Hij lijdt aan een stofwisselingsstoornis Toen werd beslist om de Duitser alleszins niet meer te laten meetrainen. Nu krijgt Götze een individueel programma en wordt hij klaargestoomd voor het volgende seizoen.

  De Duitser speelde dit seizoen nog maar elf competitiewedstrijden. In 2017 kwam hij nog maar 24 minuten in actie.