• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Sagan kan maar net overstekende hond en toeschouwer ontwijken

  Peter Sagan.

  In de Tirreno is Peter Sagan maar net kunnen ontsnappen aan een valpartij. Tijdens zijn tijdrit stak er plots een onvoorzichtige toeschouwer over op het zebrapad. Maar met een reflex kon hij de hond en toeschouwer nog ontwijken.

  Bekijk de beelden

  Sagan: "Het was grappig, maar respecteer in het vervolg onze veiligheid"

  De wereldkampioen kon na afloop wel nog lachen met het voorval. "Het was grappig", reageerde Sagan aan Eurosport. "Ik zag de toeschouwer laat, waardoor ik nog maar één mogelijkheid meer had om die persoon te omzeilen: de weg even verlaten."

  "Voor mij was deze tijdrit op papier een rustdag. Ik wou zonder kleerscheuren de finish bereiken. En dat is me gelukt. Dus ben ik een gelukkig man vandaag. Ik kijk enorm uit naar zaterdag (Milaan-Sanremo)."