• home
 • video
 • pas verschenen

  Verdediger Uros Spajic blijft ook na dit seizoen bij Anderlecht

  Uros Spajic heeft het naar zijn zin in België.

  Anderlecht heeft de huurovereenkomst van Uros Spajic omgezet in een definitieve transfer. De Serviër ligt nu tot 2021 onder contract in de hoofdstad. "Ik hoop dat ik de club en de fans veel trofeeën kan schenken."

  Anderlecht huurde Uros Spajic dit seizoen van Toulouse, weliswaar zonder aankoopoptie in zijn contract op te nemen. Maar de Servische verdediger valt zo in de smaak dat hij nu toch definitief naar België getransfereerd wordt.

  Spajic tekende vlak voor de start van de play-offs een contract tot 2021 bij Anderlecht. "Ik ben zeer gelukkig om mijn verblijf bij Anderlecht te kunnen verlengen", zegt de 24-jarige Servische international.

  "Ik wil de directie bedanken voor het vertrouwen. Ik voel me zeer goed bij Anderlecht. Ik hoop dan ook dat ik de medewerkers en de supporters, die me vanaf het begin thuis lieten voelen, veel trofeeën te kunnen schenken."