• home
 • video
 • pas verschenen

  Onterechte rode kaart voor Jelle Van Damme zorgt ook voor relletje naast het veld

  Iemand bij LA Galaxy leefde zich uit met photoshop.

  Jelle Van Damme werd afgelopen weekend onterecht van het veld gestuurd na een duik van Guzman. LA Galaxy, de club van de Belg, probeerde dat onrecht weg te lachen met een filmpje op Twitter. Maar Portland kon er niet om lachen.

  In het filmpje van LA Galaxy zien we de duikende Guzman plots in tussen de haaien zwemmen, in de ruimte zweven en dansen. Op Twitter konden de meeste volgers er best mee lachen. Het filmpje werd bijna 30.000 keer geliked en 20.000 keer gedeeld.

  Alleen Portland Timbers, de ploeg van Guzman, vond ludieke filmpje heel wat minder leuk. "Als je je stadion maar voor 60 procent kan vullen, is een filmpje inderdaad een manier om aandacht te trekken", klonk het antwoord op Twitter. "Wij hebben ook creatievelingen in huis. Wordt vervolgd..."

  LA Galaxy spot in filmpje met de duik van Guzman:

  Het antwoord van Portland op Twitter: