• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne: "Wil de Champions League minstens een keer winnen in mijn carrière"

  Kevin De Bruyne.

  Manchester City probeert morgen in Monaco een ticket te versieren voor de kwartfinales van de Champions League. "Ik ben naar hier gekomen om prijzen te pakken", zegt Rode Duivel Kevin De Bruyne op de website van zijn club.

  Na een dolle avond in Manchester moet het team van De Bruyne een 5-3-voorsprong verdedigen in Monaco. Maar trainer Guardiola zal volgens de Belg zijn tactiek niet wijzigen. "We proberen de bal op te eisen en denken altijd aan aanvallen. Ik denk niet dat de supporters zich ooit vervelen tijdens onze wedstrijden."

  "Iedereen verwacht dat we fantastisch spelen en prijzen winnen en wij verwachten dat ook zelf. Ik wil altijd winnen, ook als we achter staan. Dat is het belangrijkste voor mij. Ik denk dat je altijd dat vuur in mijn ogen kan zien als ik aan het spelen ben."

  Dit seizoen speelt Kevin De Bruyne in een iets minder aanvallende rol, maar dat vindt hij niet erg. "Ik ben altijd positief. Ik ben van nature meer aanvallend ingesteld, maar ik wil vooral het team helpen."

  "Ik word individueel ook beter als het team beter draait. Ik ben naar hier gekomen om prijzen te pakken. En liefst zoveel mogelijk. Ik hoop dat ik op het einde van mijn carrière kan zeggen dat ik de Champions League toch minstens een keer gewonnen heb."

  Ook Kompany traint mee voor het CL-duel