• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Mayweather krijgt drank, taart en bonkende beats in de Carré

  Mayweather was gisterenavond de blikvanger in de Carré.

  0 / 0
  Mooi volk zondag in de Carré, waar bokser Floyd Mayweather alle aandacht naar zich toezoog. "Ik zal me pas fantastisch voelen, als McGregor mijn aanbod accepteert om te vechten tegen mij", zei Mayweather, die in juni een comeback wil maken tegen de MMA-vechter.

  Feestje met Mayweather in de Carré

  Mayweather: "Als McGregor weigert, blijf ik met pensioen"

  "Op dit moment voel ik me niet fit", vertelde Mayweather in een interview met Sammy Neyrinck. "Ik boks al niet meer sinds 2015. Enkel als Conor McGregor mijn aanbod accepteert, zal ik me fantastisch voelen. Weigert hij, dan blijf ik met pensioen."

  "Dat ik nog niet in de Hall of Fame sta, maakt me niets uit. Ik wil vooral herinnerd worden als een fantastische vader", besloot Mayweather, die nog eens extra in de verf zette dat zijn familie op de eerste plaats komt.

  Ook in de Carré: de Antwerp-spelers versus de champagnefles