• home
 • video
 • pas verschenen

  Teddybeer Tielemans krijgt een... teddybeer

  Youri Tielemans maakt een jonge fan gelukkig.

  Youri Tielemans (19) is onlangs papa geworden. Anderlecht feliciteerde zijn chouchou voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren (3-0). Achteraf kreeg hij een teddybeer van een jonge fan. Tielemans deed het meisje zijn shirt cadeau.

  Shirtje voor Melina Tielemans

  De zonnige namiddag in het Astridpark begon gisteren met een cadeautje voor Melina Tielemans. Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock had een shirtje bij voor het dochtertje van Youri Tielemans. De fans van paars-wit feliciteerden hun chouchou met een spandoek.

  Video player inladen ...

  Teddybeer voor Youri Tielemans

  Na de wedstrijd werd Youri Tielemans nog een keer in de watten gelegd. Een jonge fan had een teddybeer bij voor Melina. Tielemans deed het meisje zijn wedstrijdshirt cadeau.

  Video player inladen ...