• home
 • video
 • pas verschenen

  Proto: "Ik zal Dutoit klaarstomen voor bekerfinale"

  Silvio Proto liet maanden blessureleed achter zich.

  Silvio Proto vierde op Sclessin zijn comeback onder de lat bij Oostende. Na maanden blessureleed genoot de doelman van Oostende. "Ik moet de coach bedanken voor deze kans", zei Proto. Hij weet nu al zeker dat hij bij de bekerfinale op de bank zal zitten.

  Proto had duidelijk genoten van zijn comeback. "Het was een fantastisch gevoel om weer op het veld te staan", zei de doelman van Oostende. "Ik moet de coach bedanken voor deze kans, ik heb vier maanden gewacht op dit moment."

  Proto was maanden out met een knieblessure. "Ook met mijn knie ging het aardig. Ik had weinig last van pijntjes en heb me eigenlijk echt geamuseerd. De wedstrijd mocht gerust nog wat langer duren voor mij."

  De penalty en de 2-2 bezorgden Proto toch een dubbel gevoel. "Ik ben een beetje gefrustreerd, omdat ik die penalty had kunnen pakken, maar ik gleed weg. Ik ben wel blij dat ik bijna weer op mijn niveau ben."

  Zaterdag zet Proto weer een stapje opzij. "De coach heeft Dutoit een beetje gespaard voor de bekerfinale. Ik zal zijn eerste supporter zijn en ik zal mijn best doen om hem zo goed mogelijk klaar te stomen."

  Marc Coucke is trots op zijn doelmannen: