• home
 • video
 • pas verschenen

  Ferrera bedankt supporters KV Mechelen: "Blijven vechten voor jullie"

  19u gisteravond: Yannick Ferrera spreekt de supporters toe.

  Na de nederlaag in Gent (3-0) hebben de spelers van KV Mechelen gisteravond koers gezet naar het eigen stadion. Daar bedankten ze enkele honderden supporters. "Voor jullie blijven we vechten", beloofde coach Yannick Ferrera. De handen gingen op mekaar.

  Zondag, 19u: speech aan het stadion

  Achter de Kazerne bleven gisteren enkele honderden supporters ontgoocheld achter. Rond 19u spraken coach Yannick Ferrera en kapitein Seth De Witte de supporters toe in Mechelen.

  "Iedereen bedankt om hier te zijn. Iedereen bedankt voor de steun 30 matchen lang", zei Ferrera op de trappen van het stadion. "We zijn erg ontgoocheld omdat we dat ene punt niet meer gehaald hebben."

  "Dankzij jullie zullen we blijven vechten. Hopelijk kunnen we jullie over enkele maanden weer iets nieuws serveren. Dank u." De supporters trakteerden hun team op een luid applaus.

  Zondag, 16.25u: verdriet in Gent

  Het is alweer net niet gelukt voor KV Mechelen. Het team had nog een punt nodig voor deelname aan Play-off I, maar KV verloor met 3-0 in Gent. De spelers zaten in zak en as na het laatste fluitsignaal.