• home
 • video
 • pas verschenen

  White Star Brussels mag opnieuw wedstrijden spelen

  De club van Bico loste zijn openstaande schuld af.

  De schorsing van White Star Brussels is opgeheven. De Belgische voetbalbond had die sanctie maandag opgelegd omdat Brussels nog een openstaande schuld moest betalen. Dat is intussen gebeurd en dus kan de club morgen gewoon spelen.

  White Star Brussels moest nog geld betalen aan oud-speler Aurélien Joachim, maar deed dat in eerste instantie niet. Omdat de club uit de eerste amateurliga geen gehoor gaf aan een aangetekende brief, besliste de KBVB maandag om Brussels te schorsen.

  Een paar dagen is de club dan toch zijn verplichtingen nagekomen. De Financieel Directeur van de Belgische voetbalbond heeft daarop de schorsing ongedaan gemaakt. Morgen neemt Brussels het zoals gepland op tegen Sprimont Comblain.

  Vorig jaar greep WS Brussels nog naast promotie naar eerste klasse omdat het geen licentie kreeg. Dit seizoen gaat het sportief heel wat minder goed: de club staat in eerste amateurklasse momenteel 13e van de 16 ploegen.