• home
 • video
 • pas verschenen

  Baas Team Sky: "Neen (ik stap niet op)"

  De zaak-Wiggins blijft Dave Brailsford achtervolgen.

  Dave Brailsford denkt er niet aan om het schip te verlaten. "Ik kan mezelf nog altijd recht in de spiegel aankijken", reageert de baas van Team Sky in een interview.

  "Recht in de spiegel"

  Dave Brailsford ligt onder vuur voor een verdacht pakketje voor Bradley Wiggins in de Dauphiné van 2011. De teambaas erkende al dat zijn ploeg fouten heeft gemaakt. Aan stoppen denkt hij niet.

  "Neen (ik stap niet op)", vertelt Brailsford in een interview met het wielermagazine Cycling World. "Ik heb de laatste jaren veel meegemaakt, maar ik kan mezelf nog altijd recht in de spiegel aankijken. En dat vertel ik met overtuiging."

  "Goed gesprek met Froome"

  Begin deze week kreeg Dave Brailsford veel steun van zijn renners op Twitter. Aan de kant van Chris Froome bleef het wel stil. "We hebben een goed gesprek gehad", antwoordt de 53-jarige teamchef kort.

  Deze week is Brailsford met Team Sky aan de slag in de Tirreno. "Ik denk aan het team en wat goed is voor het team. We zijn hier om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Dat is mijn grootste bekommernis."