• home
 • video
 • pas verschenen

  Diaby kan Club Brugge niet helpen in de play-offs

  Diaby in betere tijden.

  Het seizoen van Abdoulay Diaby zit erop. De aanvaller van Club Brugge blesseerde zich vorig weekend in Genk en staat lang aan de kant. Daardoor mist Diaby de strijd om de landstitel.

  Club verloor zaterdag in de 2-1-nederlaag niet alleen drie punten, het zag ook Abdoulay Diaby uitvallen met een blessure aan zijn adductoren.

  De Malinees heeft daar vandaag slecht nieuws over gekregen, want hij zal dit seizoen niet meer in actie kunnen komen. Een streep door zijn rekening en die van heel Club, nadat Diaby eerder al lang op de sukkel was met zijn buikspieren.

  Club mist zondag in de slotmatch van de reguliere competitie ook al zeker Gouden Schoen José Izquierdo. De Colombiaan is out met een spierscheuring. Maandag volgt een nieuw onderzoek en meer nieuws over zijn onbeschikbaarheid.

  Naast Izquierdo komt ook voor middenvelder Lex Immers de wedstrijd van zondag te vroeg. 

  Zondag Club versus STVV

  Club, samen met Anderlecht aan de leiding in de Jupiler Pro League, ontvangt zondagnamiddag STVV. Een dag later wordt de kalender voor de play-offs bekendgemaakt. De eerste speeldag van Play-Off I volgt drie weken later.