• home
 • video
 • pas verschenen

  Arsenal-fans zijn het zat: "Arsène, tijd om afscheid te nemen"

  "Dank je voor de herinneringen, maar nu is het tijd om vaarwel te zeggen."

  Video player inladen...
  0 / 0
  Voor de supporters van de Engelse voetbalclub Arsenal is het genoeg geweest. Zij vinden het tijd voor een nieuwe coach. Dat lieten ze gisteren voor en tijdens hun Champions League-match merken.

  "Aan alles komt een einde"

  De supporters van Arsenal zijn het zat. Na 21 jaar Arsène Wenger vinden ze het tijd voor een nieuwe coach.

  Voor de wedstrijd tegen Bayern hielden ze een protestmars aan het stadion van Arsenal. "Aan alles komt een einde. Vaarwel Arsène", kopte een spandoek. "Koppig, vervallen en dom", stond er op een poster te lezen.

  Ook tijdens de wedstrijd lieten de Arsenal-fans hun ongenoegen blijken. "Wenger buiten", was hun boodschap. "Dank je voor de herinneringen, Arsène, maar nu is het tijd om vaarwel te zeggen", klonk het iets gematigder.

  10-2: zwaarste nederlaag in Europa

  Arsenal kreeg gisteren opnieuw billenkoek van Bayern München. In eigen huis kreeg het een 1-5 om de oren. Ook de heenmatch was op 5-1 in het voordeel van Bayern geëindigd. Nooit eerder liep een Engelse club tegen zulke nederlagen aan in Europa.