• home
 • video
 • pas verschenen

  Promotiekoorts bij Antwerp: Bosuil in 1 dag uitverkocht voor match op groot scherm

  De fans van Antwerp zien 1e klasse A nu wel héél dichtbij komen.

  Antwerp kan zaterdag voor het eerst in 13 jaar weer promoveren naar de hoogste klasse. De fans kunnen hun enthousiasme nauwelijks bedwingen. Ze kwamen dan ook massaal opdagen voor de ticketverkoop... voor de match op groot scherm.

  Vergis je niet: de beslissing over de promotie naar 1e klasse A valt niet in Antwerpen, maar in Roeselare. Daar verdedigt Antwerp zijn 3-1-voorsprong uit de heenmatch.

  Maar wellicht zullen er zaterdagavond méér mensen op de Bosuil zitten dan op Schiervelde. Antwerp plaatst grote schermen in het stadion en daarvoor gingen de tickets vandaag als zoete broodjes over de toonbank.

  "De Bosuil is uitverkocht!", laat Antwerp triomfantelijk weten. "We verkochten vandaag meer dan 10.000 tickets in minder dan 5 uur. Op een gegeven moment stonden er meer dan 20.000 mensen in de digitale wachtrij."