• home
 • video
 • pas verschenen

  Moeskroen trekt met 1.000 supporters naar Kortrijk

  De supporters van Moeskroen hopen op een overwinning.

  Zondag speelt Moeskroen tegen Kortrijk om in eerste klasse te blijven. De Henegouwers moeten winnen en kunnen rekenen op een duizendtal supporters om hen aan te moedigen. Het uitvak is volledig uitverkocht.

  Als Moeskroen wint, moet het ook nog hopen dat Westerlo thuis punten laat liggen tegen Genk. Enkel dan spelen de Henegouwers volgend jaar opnieuw in de hoogste klasse. Het is wel van de negende speeldag geleden dat er nog eens gewonnen werd op verplaatsing.

  Aan de supporters zal het zondag alleszins niet liggen. Zij zakken massaal af naar het Guldensporenstadion in Kortrijk. De club hield een actie waardoor tickets aan de helft van de prijs konden worden aangekocht en dat blijkt nu een groot succes.

  Het uitvak tegen Kortrijk is helemaal uitverkocht: