• home
 • video
 • pas verschenen

  Luis Enrique over terugmatch tegen PSG: "We kunnen 6 keer scoren"

  Luis Enrique geeft zich nog niet gewonnen.

  Barcelona staat woensdagavond voor een col buiten categorie tegen PSG. Barça moet in de Champions League een 4-0-nederlaag tegen PSG proberen uit te wissen en coach Luis Enrique pompt zijn spelers en supporters alvast moed in. "Camp Nou moet morgen een heksenketel worden."

  Waar Luis Enrique enkele weken geleden na de heenmatch de strijdbijl leek te begraven, heeft de Barcelona-trainer nu weer goeie moed gevonden. Barça won zijn voorbije wedstrijden overtuigend en is klaar voor de loodzware opdracht tegen PSG.

  "Het resultaat uit de heenmatch is heel duidelijk, maar er volgt nog een wedstrijd", verklaarde Luis Enrique op zijn persbabbel. "Er kan dus nog heel veel gebeuren."

  "Er is na de heenmatch veel veranderd. Ons rendement ligt hoger en we hebben meer opties voor deze wedstrijd. We moeten optimistisch zijn en dat ligt ook in onze aard."

  "Als PSG tegen ons 4 keer heeft kunnen scoren, dan kunnen wij ook 6 keer scoren tegen hen. We hebben zulke scores al neergezet de voorbije seizoenen. We hebben niets te verliezen, maar heel veel te winnen."

  "Ik wil niet dat onze fans morgen geduldig zijn"

  Gelooft de Spaanse coach dan echt in een monsterzege van Barcelona, dat een PSG op volle sterkte moet bekampen? "Ik ben er al enkele weken van overtuigd dat we er op een gegeven moment dichtbij zullen zijn."

  "Dat betekent niet dat we ons sowieso zullen kwalificeren of dat de tegenstander niet zal scoren. Maar als dat moment dichterbij komt, dan zal ons vertrouwen toenemen en zal de tegenstander twijfelen."

  Moet Barcelona dan vooral geduldig zijn? "Ik wil niet dat onze fans morgen geduld tonen. Camp Nou moet een heksenketel worden."

  VIDEO: bekijk nog eens hoe PSG Barça in de heenmatch vernederde

  Video player inladen...