Ga naar de inhoud

Wie loopt? De Borlées spelen blad-steen-schaar

 ma 6 maart 2017 12:05
De Borlées zijn terug in het land.
Kevin en niet Jonathan Borlée heeft zondag de 4x400 meter gelopen op het Europees kampioenschap indoor. "Na een spelletje blad-steen-schaar", lacht vader en coach Jacques Borlée.

"Had ook Jonathan kunnen zijn"

Met Robin Vanderbemden, Julien Watrin en Dylan Borlée stelde vader Jacques gisteren een jonge ploeg op in Belgrado. Een van de tweelingbroers moest het trio aanvullen.

Kevin of Jonathan? Het werd Kevin. "Dat hebben ze uitgemaakt met blad-steen-schaar", lacht Jacques Borlée voor onze camera.

"Het had net zo goed Jonathan kunnen zijn", antwoordt Kevin Borlée. "De drie jongeren hadden nog een vierde man nodig."

🎬 Belgian Tornados lopen naar Europees zilver

Samen met Robin Vanderbemden, Julien Watrin en zijn jongere broer Dylan liep Kevin Borlée naar de tweede plaats. De Belgian Tornados pakten het zilver in 3'07"80. Polen won in 3'06"99.

Met jetlag aan de start

Het EK indoor was dit jaar geen piekmoment voor de Borlées. De broers hadden er de voorbije weken flink de pees opgelegd op trainingskamp in Australië.

Afgelopen woensdag waren ze pas terug in Europa. Met een stevige jetlag trokken ze naar het Europees kampioenschap in Belgrado.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.