• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo doet beklag bij Geel na rellen op parking in Kruibeke

  De supporters van Westerlo werden belaagd door de rivalen.

  Een schare supporters van Westerlo is zaterdag op een parking in Kruibeke belaagd door enkele heethoofden van het naburige ASV Geel. Er werd een pv opgesteld van de feiten en Westerlo vraagt aan de betrokken supporters om ook inidividueel een klacht in te dienen.

  Westerlo was zaterdagavond aan het werk bij Zulte Waregem, terwijl ASV Geel, dat in de eerste amateurdivisie speelt, bij het naburige Deinze op bezoek was.

  Na de match raakten supporters van beide teams slaags op een parking in Kruibeke. Volgens Westerlo waren de supporters van Geel de aanstokers.

  "Onze supporters behoren tot de slachtoffers, aangezien enkel zij de agressie van de charge hebben moeten ondergaan", schrijft Westerlo op zijn website. "Naast materiële schade vielen er ook klappen met fysiek leed tot gevolg."

  Er werd een pv opgesteld van de feiten en Westerlo vraagt aan zijn supporters om individueel een klacht in te dienen bij de politie, zodat die gebundeld kunnen worden. Westerlo gaat ook een hartig woordje praten met het bestuur van ASV Geel. Westerlo en Geel zijn van oudsher rivalen.