• home
 • video
 • pas verschenen

  Straf voor Standard-spelers na wanprestatie tegen Moeskroen: 16 trainingen

  Standard-trainer Jankovic.

  Standard-trainer Aleksander Jankovic was absoluut niet tevreden na de wanprestatie van zijn ploeg tegen Moeskroen. Hij legt zijn spelers nu een spartaans trainingsprogramma op.

  "Het was heel slecht. Het tempo lag heel laag en er was te weinig agressie." Jankovic had niets positief te vertellen na de nederlaag op het veld van Moeskroen.

  Een woedende Jankovic vertelde de spelers meteen na de wedstrijd dan ook om al hun plannen te annuleren. Normaal hadden ze vandaag een dagje vrij, maar die extra vakantie werd ingetrokken. 

  In plaats daarvan moeten de spelers van maandag tot en met vrijdag drie keer per dag trainen. De dagen beginnen deze week telkens met een loopsessie om negen uur. Om 11 uur en om 15 uur staat er dan een training op het programma. Ook zaterdag wordt er nog een keer getraind.

  Standard is al veroordeeld tot Play-off II en dus staat er tegen KV Oostende volgende week eigenlijk niets meer op het spel, maar Jankovic wil eindelijk nog eens spelers zien die hun truitje willen natmaken.