• home
 • video
 • pas verschenen

  Koulibaly (ex-Genk): "We geloven dat we Real Madrid kunnen verslaan"

  Koulibaly neemt het dinsdag opnieuw op tegen de Madrileense voorhoede.

  Ex-Genk-speler Kalidou Koulibaly speelt morgen in de Champions League met Napoli tegen Real Madrid. De ploeg uit Napels moet een 3-1-achterstand goedmaken. Koulibaly gelooft erin dat de ploeg uit Napels kan stunten.

  Na de 3-1-nederlaag in Bernabéu is er werk aan de winkel voor Napoli. Dinsdag, om 20u45, kan het thuis voor een stunt zorgen als het de Koninklijke weet uit te schakelen. 

  "We geloven erin. We weten dat we twee doelpunten moeten maken en dat we geen enkele goal mogen tegen krijgen. We zullen dus veel werk hebben als verdedigers", laat de Senegalees weten na de 1-2-overwinning tegen Roma..

  Koulibaly: "Alles gaat hier veel sneller dan in België"

  Koulibaly speelde twee seizoenen bij Racing Genk. Daar was hij een vaste waarde. De centrale verdediger geloofde het eerst niet toen Rafael Benitez vroeg als hij naar Napoli wilde komen. Niet heel verwonderlijk, want Koulibaly speelde vijf jaar eerder nog in de Franse vijfde klasse.

  "Het was aanpassen toen ik in Italië toekwam. Alles gaat hier veel sneller dan in België en het spel is intensiever", aldus Koulibaly.

  De Senegalees is gelukkig bij Napoli: