• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Holsbeeck: "Wij wensen Vanden Borre het allerbeste"

  Anthony Vanden Borre verhuist naar Congo.

  Anthony Vanden Borre gaat zijn geluk beproeven bij de Congolese topclub TP Mazembe. Anderlecht wenst zijn voormalige speler alle succes toe.

  Anthony Vanden Borre was tot begin deze week nog een speler van Anderlecht, maar maandag kwamen beide partijen overeen om het contract te ontbinden. Vandaag maakte de rechtsachter bekend dat hij niet stopt met voetballen, maar een nieuwe uitdaging gevonden heeft bij TP Mazembe in Congo.

  Anderlecht en manager Herman Van Holsbeeck (foto) wensen Vanden Borre veel succes. "Het welzijn van onze spelers gaat voor op alles. Wij hebben enkele dagen geleden een akkoord gevonden met Anthony om op zijn vraag zijn contract te ontbinden," vertelt Van Holsbeeck.

  "Anderlecht eerbiedigt zijn wens om het over een andere boeg te gooien. Anthony blijft voor altijd een ambassadeur van Anderlecht. We wensen hem het allerbeste bij zijn nieuwe club."