• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bosuilstadion uitverkocht voor testduel tegen Roeselare

  Antwerp rekent op zijn fanatieke supporters tegen Roeselare.

  Wie nog tickets dacht te bemachtigen voor de heenwedstrijd van de finale van Eerste Klasse B tussen Antwerp en Roeselare is eraan voor de moeite. De Bosuil is volledig uitverkocht voor het eerste finaleduel tussen de twee periodekampioenen.

  Antwerp veroverde vorig weekend de tweede periodetitel in 1B na een zinderende slotfase tegen Lommel United. De oudste club van het land speelt nu twee testwedstrijden tegen Roeselare om de promotie naar de Jupiler Pro League.

  Voor de heenwedstrijd, nu zondag 5 maart om 14u30 in het Bosuilstadion, zijn geen tickets meer te verkrijgen. "De weinig resterende tickets gingen deze nacht in een klein uur allemaal online de deur uit", laat Antwerp weten in een mededeling. 

  "Bedankt voor de overweldigende steun, supporters. Laat ons er samen zondag een echte Hel van Deurne-Noord van maken", klinkt het verder.

  In het Bosuilstadion kunnen net geen 13.000 supporters. De terugwedstrijd wordt in Roeselare gespeeld op zaterdag 11 maart om 20u00.

  De mededeling van Antwerp: