• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vandoorne: "Hopelijk vergaat het Alonso en mij beter de komende dagen"

  Vandoorne had motorpech op zijn eerste testdag.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Vandoorne had motorpech op zijn eerste testdag.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Stoffel Vandoorne had zich zijn eerste F1-testen van het seizoen waarschijnlijk anders voorgesteld. "We gaan de problemen nu onderzoeken", zegt onze landgenoot, die enkele uren stilstond met motorproblemen.

  Bij McLaren is er nog werk aan de winkel. Fernando Alonso viel tijdens de testen in Barcelona stil na amper één ronde. Vandaag kon Stoffel Vandoorne door motorproblemen maar 40 ronden afwerken, terwijl enkele collega's meer dan 100 toertjes raceten.

  "Het was niet de beste dag", reageert Vandoorne. "Het was positief dat ik na 4 maanden weer achter het stuur kon kruipen. Maar jammer genoeg hadden we enkele problemen, waarvan we nu de oorzaak zullen zoeken."

  "Uiteindelijk heb ik wel nog enkele rondes kunnen rijden. Hopelijk vergaat het Fernando en mij beter de volgende dagen."