meest recent

ma 27 februari 2017 11:43
      Saadi en Izquierdo haalden een paar attributen boven.
      Op de 28e speeldag viel er weer heel wat te beleven op de Belgische voetbalvelden. Spelers die over de bal struikelen, Izquierdo die zijn doelpunt viert met een zonnebril en een sprintduel in de tribunes: wij verzamelden voor u de opmerkelijkste beelden.

Izquierdo viert met een zonnebril

José Izquierdo scoorde tegen Zulte Waregem voor het eerst als Gouden Schoen. Dat bijzondere moment verdiende een bijzondere viering. Izquierdo kreeg een zonnebril toegeworpen van een ploegmaat en poseerde er trots mee voor de fotografen en fans.

Saadi viert knappe gelijkmaker met een masker van de Hulk (en krijgt geel)

Pollet valt klungelig over de bal

David Pollet mocht bij Charleroi een kwartier voor tijd invallen tegen STVV. Even later kwam Charleroi op voorsprong, maar Pollet wilde ook graag een doelpunt meepikken. Hij begon aan een lange ren... maar viel dan nogal knullig over de bal.

Ook het fantasietje van Bram Nuytinck liep anders af dan hij zelf had verwacht

Jonge fan wint sprintduel in de tribunes

Waasland-Beveren verzekerde zich tegen Kortrijk van het behoud. Maar deze jonge supporter had nog een extra reden om te vieren. Met een sprintje in de tribunes veroverde hij de bal, die hij daarna weer op het veld trapte.

Ref Verboomen lanceert ongewild de aanval die leidt tot de 1-2 van Onyekuru

Eupen won met 1-2 op het veld van Lokeren en verzekerde zich zo van een verlengd verblijf in eerste klasse. Al kreeg de ploeg daarvoor wat hulp van scheidsrechter Verboomen, die ongelukkig stond opgesteld en aan de basis lag van de aanval die uitmondde in het beslissende doelpunt.

El Messaoudi moet lang wachten om te mogen invallen

Ahmed El Messaoudi stond al in de eerste helft te popelen om in te vallen tegen Standard, maar de speler van KV Mechelen kwam toch niet in de ploeg. Vroeg in de tweede helft stond hij opnieuw klaar, maar andermaal moest hij geduld uitoefenen.

Gelukkig kon de verdediger er zelf mee lachen, want 4 minuten later stond hij alweer vergeefs bij de vierde official. In de 62e minuut mocht hij dan toch eindelijk het veld op.