• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pochettino: "Alderweireld en Vertonghen werden gewisseld uit voorzorg"

  Vertonghen en Alderweireld vormen het centrale duo bij de Spurs.

  Tottenham-coach Pochettino heeft gereageerd op de vervangingen van Alderweireld en Vertonghen in de wedstrijd van zondag tegen Stoke City. "Ze vroegen beiden zelf om een wissel uit voorzorg", aldus de coach.

  Tottenham versloeg zondag Stoke City met 4-0, mede dankzij een hattrick van Harry Kane in de eerste helft. Het enige minpunt voor de Spurs was dat zowel Vertonghen als Alderweireld het veld moesten verlaten. 

  "We hopen dat de problemen niet te groot zijn", zegt coach Pochettino. "Beide spelers vroegen om het veld te verlaten uit voorzorg en niet door een blessure. We hopen dat ze binnen een paar dagen weer kunnen aansluiten."

  Het team uit Londen moet het al enige tijd ook zonder Danny Rose stellen. De linksachter is nog uit tot april. Tottenham staat tweede in de Premier League met tien punten achterstand op leider Chelsea.