• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mignolet: "Als ze bellen om mee te doen in film over Vardy, ben ik beschikbaar"

  Mignolet: "Ik had misschien wel beter kunnen doen bij die goal."

  In de 2-0-overwinning van Leicester City tegen Liverpool vorig seizoen scoorde Jamie Vardy een wondergoal tegen Simon Mignolet. Nu het idee er is om een film te maken over Vardy, zou Mignolet geen nee zeggen tegen een bijrol.

  Scenarist Adrian Butchart zag de goal van Vardy tegen Liverpool en besloot om een scenario te schrijven voor een film. Die moet gaan over Vardy's parcours van "zero" naar "hero". 

  Mignolet ziet een bijrol in die film wel zitten. "Ze mogen me altijd bellen als ze willen. Ik ben beschikbaar!", aldus de Liverpool-doelman. "Het is een goed verhaal en het toont dat alles kan in het voetbal. Daarom houdt iedereen van deze sport."

  "Ik had misschien wel meer kunnen doen bij de goal"

  Mignolet is de goal van Vardy nog niet vergeten: "Er waren dingen die ik beter kon doen, zoals mijn startpositie bijvoorbeeld. Maar je moet het bredere plaatje zien: hoeveel keer schiet hij die bal van die positie binnen? Soms moet je gewoon alle complimenten aan de spits geven."

  Bekijk hieronder nog eens het prachtige doelpunt (na 40 seconden):