• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Italiaanse media: "Nainggolan is de grote Oscarwinnaar, maak een film over hem"

  De Italiaanse kranten verheerlijken "Ninja" Nainggolan.

  Met 2 pareltjes en een sublieme prestatie tegen Inter Milaan zuigt Radja Nainggolan alle aandacht naar zich toe in Italië. "Zijn goals zijn plots even waardevol als die van Totti", schrijft La Repubblica. "De Ninja recupereert ballen als een pitbull."

  Gazzetta dello Sport

  "Radja is onsterfelijk. Hij animeert de wedstrijd en is topschutter met twee mooie goals. Op het veld maalt hij kilometers, recupereert hij ballen en maakt hij pareltjes van doelpunten. Als een echte artiest."

  Corriere dello Sport

  "Nainggolan maakt enkel belangrijke goals. Maar de laatste tijd verpakt hij zijn doelpunten met mooi papier. Hij was de baas in San Siro en telt nu negen goals in de competitie. Ongelofelijk voor een centrale middenvelder."

  Il Messaggero

  "Indrukwekkend. Voortdurend aan het lopen, vol ideeën en twee ongelofelijke doelpunten. Inter was gewoon zijn laatste slachtoffer. Iemand moet een film maken over Nainggolan!"

  La Repubblica

  "Hij heeft de voeten van een danser op twee krachtige benen, met littekens van de strijd. Nainggolan voetbalt vol gas en drijft het tempo op wanneer hij wil. Hij achtervolgt je als een waakhond. En plots maakt hij goals à la Francesco Totti en Agostino Di Bartolomei."

  Herbekijk de fantastische treffers van Nainggolan tegen Inter