• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Götze nog langer uit door stofwisselingsstoornis

  Komt Götze dit jaar nog in actie voor Dortmund?

  Borussia Dortmund-speler Mario Götze (24) sukkelt met een stofwisselingsstoornis. Hierdoor kan hij voorlopig niet deelnemen aan de trainingen. De Duitse international kwam dit seizoen nog maar 11 competitiewedstrijden in actie.

  Götze onderging de voorbije maanden verschillende medische onderzoeken, nadat hij herhaaldelijk last had van spierblessures. Nu werd er eindelijk een diagnose gevonden. Volgens de club is het "volstrekt noodzakelijk" om de speler niet aan trainingen te laten deelnemen.

  "Momenteel ben ik in behandeling. Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk opnieuw te trainen en mijn ploeg te helpen bij het bereiken van onze doelen", laat Götze weten op de clubwebsite. De Dortmund-middenvelder keerde afgelopen zomer van Bayern München terug naar de club waar hij in 2009 zijn debuut als prof maakte.

  Borussia Dortmund meldde het nieuws op Twitter: