• home
 • video
 • pas verschenen

  In deze bolide, met gat in de neus, zal Verstappen gooi doen naar wereldtitel

  Verstappen zal in deze wagen over de circuits scheuren.

  Na onder meer McLaren, het team van Stoffel Vandoorne, en Mercedes heeft vandaag ook Red Bull Racing zijn bolide voor het komende Formule 1-seizoen voorgesteld. Het opvallendste aan de wagen waarin Max Verstappen en Daniel Ricciardo komend seizoen zullen rijden, is misschien wel het gat aan de voorkant van de neus.

  Red Bull deelde zijn nieuwe auto vandaag op Twitter en Verstappen was er als de kippen bij om zijn bewondering uit te spreken.

  De nieuwe Red Bull-bolide is in matte kleuren gespoten en heeft, net zoals de wagen van Force India, een knik in de neus. De 'RB13' heeft daarnaast ook een donkerblauwe haaienvin en een opvallend gat in de neus.

  Komende week kunnen Verstappen en Ricciardo hun pronkstuk tonen tijdens de eerste testdagen op het circuit van Catalunya, bij Barcelona. Verstappen komt dinsdag in actie en Ricciardo moet maandag als eerste aan de bak.

  Tussen 24 en 26 maart wordt in Melbourne de eerste Grote Prijs van het seizoen gereden.

  Tweets: