• home
 • video
 • pas verschenen

  Vardy: "Insinuaties dat ik iets met ontslag Ranieri te maken heb, zijn kwetsend"

  Jamie Vardy en Claudio Ranieri.

  Twee dagen na het ontslag van Claudio Ranieri bij Leicester heeft spits Jamie Vardy voor het eerst gereageerd. "Insinueren dat ik iets met zijn ontslag te maken heb, kwetst."

  Claudio Ranieri schreef vorig seizoen geschiedenis door met Leicester de Premier League te winnen. Dit seizoen loopt het heel wat minder vlot en dat kostte de Italiaan twee dagen geleden zijn job.

  In de Engelse pers werd gesuggereerd dat de spelersgroep er iets mee te maken zou hebben. Jamie Vardy heeft dat in een emotionele post op Instagram met klem ontkend. "Ik was het Claudio verschuldigd om de juiste woorden te vinden."

  "Claudio heeft en zal altijd mijn respect hebben", schrijft hij onder andere. "Wat we samen als een team bereikt hebben, is ongelooflijk. Hij geloofde in mij toen niemand anders dat deed. Daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar."

  "Er werd geïnsinueerd dat ik iets met zijn ontslag zou te maken hebben. Dat is absoluut niet waar en ook zeer kwetsend. Ik wens hem het allerbeste. Bedankt voor alles Claudio."

  De post van Jamie Vardy: