• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Asfalteringswerken op de Eikenberg stuiten op hilarisch protest

  De werken lopen niet bepaald gesmeerd.

  De wielerkoorts stijgt in ons land, want zaterdag dokkert het peloton weer over Vlaamse hellingen en kasseien. Maar dat de Eikenberg deels geasfalteerd wordt, zint deze man duidelijk niet. Hij dwarsboomt de werken op zijn eigen manier.

  In de aanloop naar de Omloop Het Nieuwsblad krijgt het gootje op de Eikenberg een laagje asfalt. Daar is niet iedereen gelukkig mee.

  Tiesj Benoot vertelt in Het Nieuwsblad dat het een onaangename verrassing is. "Ik hoop dat de organisator dranghekken op dat weggetje zet zodat iedereen over die kasseien moet", zegt hij. Sep Vanmarcke noemt de vernieuwde Eikenberg dan weer "een Formule 1-circuit".

  Deze man protesteert op zijn eigen manier: