• home
 • video
 • pas verschenen

  Boonen hangt zijn fiets aan de haak op 29 april in Mol

  Tom Boonen wuift zijn fans uit op het Zilvermeer.

  0 / 0
  Tom Boonen neemt eind april voor eigen volk afscheid van zijn fans. Het afscheidsfeest "Tom says thanks" wordt georganiseerd op het Zilvermeer in Mol, de thuisbasis van de renner.

  De Scheldeprijs op 5 april wordt de laatste Belgische wedstrijd voor Tom Boonen als wielerprof, maar later die maand zal hij op gepaste manier afscheid nemen van zijn trouwe fans. Boonen nodigt op 29 april 20.000 supporters uit op het Zilvermeer in Mol op een afscheidsfeest.

  "Ik was er aanvankelijk niet echt voor te vinden", geeft Boonen toe. "Gewoon doen is voor mij al goed genoeg. Maar het zal wel mooi zijn, een leuke dag voor iedereen. Een aantal grote namen heeft al bevestigd. Het wordt echt een "afscheidskoerske" zoals vroeger, heel plezant."

  Tijdens "Tom says thanks" worden er twee wedstrijd georganiseerd. Verschillende huidige en voormalige ploegmaats van Boonen zullen daarbij present tekenen. De Quick-Step-renner wil ook enkele internationale wielervedetten naar Mol lokken. Tickets voor het evenement zijn weldra te koop op www.tomsaysthanks.com.