• home
 • video
 • pas verschenen

  Kane: "De grappigste Tottenham-Belg? Dan ga ik voor Mousa!"

  Kane heeft niets dan lovende woorden over zijn ploegmakkers.

  0 / 0
  Sporza strikte Tottenham-aanvaller Harry Kane voor een exclusief interview. De Engelse international had het onder meer over de drie Rode Duivels van Tottenham: Toby Alderweireld, Mousa Dembélé en Jan Vertonghen. "Technisch gezien zijn het alle drie wereldtoppers."

  "Mousa Dembélé is een fantastische speler", steekt Kane van wal. "Aan de bal is hij ongelooflijk sterk. Hij heeft heel veel kracht en dat zien we elke dag op training. Technisch gezien horen de drie Belgen bij de wereldtop."

  "We mogen blij zijn dat ze in ons team zitten. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen hebben een uitstekende verstandhouding. Ik ben blij dat Jan terug is na zijn blessure en dit weekend kon spelen. De connectie tussen die twee is ongezien. Ze verstaan elkaars spel als geen ander."

  Wie is de beste Duivel? "Daar kan ik geen antwoord op geven. Het zijn alle drie toppers en ik ben blij dat ik er samen mee kan spelen." De grappigste dan? "Dat moet Moussa zijn. Hij is een fantastische kerel."

  Het volledige interview met Harry Kane: