• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Japanse poolspeler verstaat geen Engels, maar pakt publiek toch in

  "Me, happy!"

  Naoyuki Oi heeft de World Pool Masters niet gewonnen, maar de harten van het publiek kon hij wel veroveren. Oi spreekt amper Engels, maar hij verzorgde toch de show na zijn duels.

  Op de World Pool Masters in Gibraltar bereikte Naoyuki Oi enkele dagen geleden de kwartfinales. Maar een diepgravende analyse na zijn match zat er niet in. Hij negeerde de vragen, in het Engels, en gaf gewoon zijn eigen antwoorden. Inclusief zijn eigen interpretatie van de populaire "Pen Pineapple Apple Pen"-song.

  De sympathieke Oi zou uiteindelijk toch sneuvelen, maar dat liet hij niet aan zijn hart komen. "Mag ik het in het Engels doen", grapte hij eerst nog, waarna hij als een volleerd acteur "in tranen uitbarstte".