• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Acheampong is wel heel blij met de zege en doet dan dit...

  Acheampong verraste Marusic na affluiten in zijn rug.

  De 27e speeldag stond bol van de opvallende momenten. Van KV Mechelen-fans die Standard haten tot de opmerkelijke vreugde-uitbarsting van Frank Acheampong. Bekijk hieronder de opvallendste fases.

  Acheampong springt op de rug van Marusic

  Arme Adam Marusic. Gisteren kreeg hij van Anderlecht niet alleen een 1-4-bolwassing. Na het laatste fluitsignaal kreeg Marusic ook nog eens een blok van 65 kg in zijn rug. Frank Acheampong was zo door het dolle heen dat hij op de rug van de Oostende-verdediger sprong.

  Fans KV Mechelen: "Sit down, if you hate Standard"

  Standard ontvangt volgend weekend KV Mechelen, dat het licht volledig wil uitdoen op Sclessin. "Sit down, if you hate Standard", zongen de Mechelen-fans na de vlotte zege tegen Lokeren. Vuurwerk verzekerd zondag in Luik, ook bekend als "De Vurige Stede".

  Ultra Inferno's Standard pakken uit met grootste Belgische tifo ooit

  Standard speelt straks misschien geen Play-off I, maar één titel is toch al binnen: de kampioen in de tifo's. Voor het duel met Gent ontrolden de Ultra Inferno's een knappe tifo van 60 bij 30 meter. De grootste ooit op een Belgisch veld. Zo vierden de Ultra Inferno's hun 20e verjaardag in stijl.

  Vreugde bij grote en kleine "Panda's"

  Eupen is zo goed als gered, wat voor uitbundige vreugdetaferelen zorgde bij de aanhang van de Duitstalige club. Niet alleen de spelers en het trainerskorps, maar ook de kleinste fans beleefden zaterdag een van de mooiste dagen van het seizoen, thuis tegen Kortrijk (1-0).

  Waasland-Beveren troost (bijna veroordeelde) Moeskroen

  En viert feest op Le Canonnier

  Lukaku's monsteren ex-clubs vanaf tribune

  Voor Oostende-Anderlecht waren de broers Lukaku met veel plezier afgereisd naar "het zeetje". Een speciale match. Want Romelu is groot geworden bij Anderlecht, terwijl Jordan zowel het shirt van Anderlecht als Oostende droeg. Na de match volgde nog een intense knuffel tussen Romelu en matchwinnaar Tielemans.