• home
 • video
 • pas verschenen

  Organisatie E3 Harelbeke hoopt op "gebalde finale" in jubileumeditie

  Wie volgt Kwiatkowski op in Harelbeke?

  De organisatie van de E3 Harelbeke heeft haar parcours voorgesteld. Er wacht de renners 15 hellingen en 206 wedstrijdkilometers, waarvan 16 kilometer kasseien.

  "Het parcours voor de 60e editie is een blauwdruk van het parcours van vorig jaar", zegt koersdirecteur Philippe Vermeeren. "Ik zie een gebalde finale voor mij. Misschien zelfs één die zal ingaan op 85 kilometer van de finish."

  De renners beginnen met de Kattenberg en eindigen met de Tiegemberg. Tussenin krijgen ze nog 13 hellingen en 16 kilometer  kasseien voor de kiezen. Op vrijdag 24 maart komen we op de Stasegemsesteenweg te weten wie de opvolger van Michal Kwiatkowski wordt.

  Bekijk hieronder de beelden van vorig jaar: