• home
 • video
 • pas verschenen

  Mathieu van der Poel komt belofte na: bloemen voor MNM-presentatrice Julie Van den Steen

  Mathieu van der Poel was te gast op de VRT.

  Mathieu van der Poel was vanochtend vroeg - na een nachtje in de Carré - te gast in de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. "Meestal zijn mijn bloemen voor mama, maar nu geef ik ze aan Julie."

  Van der Poel werd gisteren tweede in de Sluitingsprijs achter Wout van Aert. Maar het hele podium krijgt bloemen. Waarom die vandaag voor Julie Van den Steen zijn, legt hij op de radio uit.

  Peter en Julie waren begin deze maand op de Parkcross in Maldegem om Van Aert een groot WK-cadeau te bezorgen.

  "Een vriend van mij was met haar op de foto gegaan in Maldegem. Ik dacht dan ook maar een extra effort te doen om haar een bos bloemen te geven, maar ik heb ze niet gezien."

  Dat maakt hij nu goed. "Eerlijk zeggen of het mooie zijn, hè", vroeg hij aan de blonde presentatrice. Die kwam met een geruststellend antwoord.

  "Geschuurd in de Carré"

  Na de Sluitingsprijs gaat bij veel veldrijders de riem eraf. Zo ook bij Van der Poel. "We zijn naar de Carré geweest. Maar we hebben het er redelijk normaal gehouden, omdat we nog naar hier moesten komen." Al gaf hij wel toe "geschuurd" te hebben.

  Van der Poel rijdt woensdag nog Waregem. "Maar ik wil vooral ook genieten van de rust." Eind februari trekt de Nederlandse kampioen voor een week naar Zuid-Afrika.

  Tweet: