Ga naar de inhoud

meest recent

      Ancelotti steekt middenvinger op: "Omdat ze spuugden"

       zo 19 februari 2017 16:20
      Het gebaar van Carlo Ancelotti.
      Bayern-coach Carlo Ancelotti heeft zich na het gelijkspel in Berlijn (1-1) even niet kunnen beheersen. Hij toonde de supporters van Hertha zijn middenvinger. "Omdat ze op me spuugden", verdedigt de Italiaan zich.

      Carlo Ancelotti stak zijn middenvinger op toen hij de kleedkamers opzocht het late gelijkspel van zijn team. "Ja, toen heb ik dat gebaar gemaakt", geeft de Bayern-coach toe aan de Duitse openbare omroep. "Ze hadden op me gespuugd."

      De Duitse voetbalbond onderzoekt de zaak. Ancelotti riskeert een boete. Drie jaar geleden moest de coach van tweedeklasser Union Berlijn 3.500 euro ophoesten voor een gelijkaardig gebaar.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Gelijkmaker in 96e minuut

      De supporters van Hertha Berlijn waren misnoegd. Hun team stond gisteren tot diep in de toegevoegde tijd 1-0 voor. In de 96e minuut maakte Lewandowski 1-1 gelijk voor Bayern.

      Volgens de thuisploeg had de scheidsrechter een minuut te lang laten spelen. "Dit is geen bekerwedstrijd", foeterde de coach van Hertha. "Bayern kreeg een bonus."