• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Roel Moors keert als assistent-coach terug naar Belgian Lions

  Roels krijgt een mooie kans bij de Belgian Lions

  Moors, coach van de Antwerp Giants, wordt de rechterhand van Eddy Casteels bij de Belgian Lions. Hij wordt ook hoofdcoach van het U20-team. Moors werd vroeger zelf 116 keer geselecteerd voor de Belgische nationale ploeg.

  "Dit is een kans in mijn jonge carrière als coach die ik niet kon laten liggen", zegt de 38-jarige trainer. "Assistent worden van Casteels is heel mooi en ook de begeleiding van de talenten van de U20 boeit me enorm."

  Ook bondscoach Eddy Casteels is blij met de keuze voor Moors: "Roel is als coach van de Antwerp Giants actief in België en Europa. Hij wordt ook coach van de U20, wat belangrijk is voor de toekomst van de A-ploeg."

  Ook versterking bij de andere jeugdploegen

  Ook bij de andere jeugdploegen werden ervaren coaches aangesteld. Zo kregen Steve Ibens, Yvan De Vreught, Pierre Cornia, Arvid Diels en Jan Callewaert allemaal een trainersfunctie.