• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Milicevic en Acheampong schitteren samen in Europa League-elftal

  Het elftal van de week.

  De knappe zeges van Anderlecht en Gent in de heenronde van de 1/16e finales van de Europa League zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het levert de Belgische clubs een plaatsje op in het Europa League-elftal van de week. Acheampong en Milicevic staan samen op het middenveld.

  Jérémy Perbet schonk Gent met zijn doelpunt dan wel de stuntzege tegen Tottenham, de spits moest in de aanval van het elftal van de week toch de duimen leggen voor Ibrahimovic. De Zweed maakte een hattrick voor Manchester United.

  Maar een andere Gent-speler kon wel een plaatsje veroveren. Danijel Milicevic mag samen met Bernardeschi (Fiorentina) centraal op het middenveld plaatsnemen. De Zwitser stond trouwens ook al in het elftal van de groepsfase.

  Ook Anderlecht mag een speler afvaardigen naar het denkbeeldige elftal. Zijn twee doelpunten leveren Acheampong een selectie op.