• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Keukeleire komt met de schrik vrij: geen breuken

  Het klassieke voorjaar komt niet in het gedrang voor Keukeleire.

  Jens Keukeleire houdt geen breuken over aan zijn valpartij in Spanje. De renner van Orica-Scott werd donderdag op training aangereden in Benidorm en vreesde zelf voor een sleutelbeenbreuk, maar die vrees bleek dus onterecht.

  Keukeleire keerde vandaag terug naar België en liet zich onderzoeken in het ziekenhuis. "Ik heb goed nieuws gekregen. Er is niks gebroken, alles is nog intact. Ik moet nu een beetje rusten en dan komt alles in orde", zei Keukeleire.

  Keukeleire komt zo met de schrik vrij, één week voor de Omloop Het Nieuwsblad. De 28-jarige renner werd tijdens zijn laatste training op Spaanse bodem aangereden, maar meer dan wat schaafwonden houdt hij er dus niet aan over.