• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Engelse pers hard voor Tottenham: "Europese nachtmerrie"

  "Lethargisch Tottenham."

  "Een slappe prestatie" en "Tottenham is de weg kwijt". De Engelse pers kon weinig positieve punten noteren over de wedstrijd van Tottenham tegen AA Gent.

  The Guardian: "Als dit het grote antwoord was van Tottenham na de pijnlijke nederlaag tegen Liverpool (2-0, red), heeft coach Mauricio Pochettino veel kopzorgen. Een team dat prat gaat op een agressieve aanpak is de weg kwijt."

  "Voor Gent voelt deze overwinning historisch aan. Tot aan de rust creëerde het de beste kansen, met Saief als lastpost op de linkerflank, Foket even vervelend op de rechterkant en Milicevic die voor pit zorgde voorin. “Man-mountain” Anderson Esiti beet zich vast in alles wat bewoog en Perbet zorgde als centrale aanvaller voor de afwerking.”

   

  The Telegraph: "Een Europese nachtmerrie"

  The Telegraph: "De troepen van Mauricio Pochettino beleven een Europese nachtmerrie. Na de uitschakeling in de Champions League leek de Europa League een competitie die ze konden winnen. Maar de Spurs moeten nu strijden voor een plekje bij de laatste zestien, nadat Perbet Gent het voordeel schonk."

  The Times: "Pochettino had gehoopt dat een sterke opstelling tegen Gent zou worden beloond met de broodnodige overwinning na een zware week, maar zijn gok mislukte. Tottenham was slap en mocht blij zijn dat het niet meer schade opliep dan het ene doelpunt van Perbet.”

  The Independent: "Gent overklaste Tottenham"

  The Independent: “Tottenham moet wakker worden. Vijf dagen nadat ze hun titelkansen verspeelden tegen Liverpool, riskeren ze ook uit de Europa League te verdwijnen. Gent overklaste Tottenham in energie, snelheid en motivatie, precies de kwaliteiten waar de Spurs in uitblinken. Tottenham leek moe en uitgeblust.”

  BBC: “Pochettino zei voor de wedstrijd nog hoe gemotiveerd zijn spelers waren om de 2-0-nederlaag tegen Liverpool uit te wissen en koos voor een sterke basisopstelling. Maar niets werkte en Tottenham – favoriet om de Europa League te winnen – moet nu strijden om erin te blijven."