• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lucescu: "De manager van Lombaerts praat veel, maar kwam met weinig"

  Mircea Lucescu heeft geen hoge pet op van Lombaerts' manager.

  In de aanloop naar de EL-match tegen Anderlecht is Zenit-coach Mircea Lucescu nog eens teruggekomen op de afgesprongen transfers van Nicolas Lombaerts. De Roemeen wijst vooral de manager van Lombaerts met de vinger.

  Voor de tweede transferperiode op een rij raakte Nicolas Lombaerts niet weg bij Zenit Sint-Petersburg. KV Oostende was in de laatste dagen van de mercato dicht bij een overeenkomst, maar uiteindelijk sprong de deal af.

  "Lombaerts had in januari al kunnen vertrekken, maar zijn dossier sleepte te lang aan. Ik denk dat hij nu in juni wel weg zal zijn", geeft Mircea Lucescu toe.

  De reden waarom alles zo lang aansleepte, is volgens Lucescu de zaakwaarnemer van de Rode Duivel. "Hij heeft veel gepraat, maar weinig voorgesteld."

  "Op het einde van de transferperiode was het dan weer onmogelijk, omdat we geen tijd meer hadden om een vervanger te vinden."

  "Ik vind Nicolas een goeie speler. Ik hoop dat we na de transferperikelen opnieuw de beste Lombaerts zullen zien, zowel in teamverband als bij de Rode Duivels."

  FOTO: Lombaerts deed eerder al zijn beklag aan de klaagmuur