• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jens Keukeleire vreest voor sleutelbeenbreuk na aanrijding in Spanje

  Keukeleire meet de schade aan zijn fiets op.

  Slecht nieuws voor Jens Keukeleire, een week voor de Omloop Het Nieuwsblad. Onze landgenoot werd op training in Spanje aangereden. Dat meldt de Spaanse wielersite Ciclo 21. Er wordt gevreesd voor een sleutelbeenbreuk.

  Jens Keukeleire (Orica-Scott) was in Benidorm bezig aan zijn laatste training op Spaanse bodem voor zijn terugreis naar België toen het misliep. Hij werd aangereden door een auto die rechtsaf wilde slaan.

  De 28-jarige Keukeleire, die van de voorjaarsklassiekers een hoofddoel heeft gemaakt dit jaar, vreest voor een sleutelbeenbreuk. "Het voelt net hetzelfde als de vorige keer toen ik die blessure had", vertelde hij aan Ciclo 21.

  "In het begin had ik niet al te veel pijn. Pas later, toen ik thuis kwam, stak die pijn de kop op aan mijn schouder."

  Verdere onderzoeken moeten uitwijzen of het inderdaad om een breuk gaat. Een week voor de Omloop Het Nieuwsblad kan Keukeleire een dergelijke blessure alvast missen als kiespijn.

  Keukeleire keert terug naar België voor verder onderzoek