• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp-speler Geoffry Hairemans: "Ik ben verslaafd"

  Antwerp-speler Geoffry Hairemans is verslaafd.

  Voetbalclub Antwerp neemt een sterk standpunt in tegen het gebruik van drugs. In een video op de sociale media bekent middenvelder Geoffry Hairemans dat hij verslaafd is. Aan wat? Dat ontdekt u hieronder.

  Verslaafd aan voetbal, niet aan drugs

  Antwerp bindt de strijd aan tegen drugs. "Niet alleen in het Bosuilstadion, waar drugs ten strengste verboden is, maar ook in het dagelijkse leven", klinkt het bij de oudste club van het land.

  Bij de volgende thuiswedstrijd zullen de Antwerp-spelers het veld betreden met sweaters met de slogan "Verslaafd aan voetbal, niet aan drugs". Bij een aankoop in de fanshop krijgen supporters een sticker met dezelfde slogan.