• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vlagje breken, vlagje herstellen in het Waasland

  Conte moest zelf herstellen wat hij had stukgemaakt.

  Zoals elke week verzamelden we de meest opvallende beelden van het afgelopen weekend. In de aanbieding deze week zijn onder meer een reuzenpanda, bloed, zweet, tranen en een cornervlag.

  Conté schiet cornervlag stuk en mag hem zelf vervangen

  Ibrahima Conte was de antiheld van Waasland-Beveren. Hij liet zijn ploeg een uur met tien voetballen na twee gele kaarten. Vooral de eerste was dom en kwam de Guineeërs op extra werk te staan. Hij schoot met grote nauwkeurigheid de cornervlag aan flarden en moest daarna zelf de schade herstellen.

  Video player inladen ...

  Eupen-aanvoerder neemt reuzenpanda mee uit Ghelamco Arena

  In het supportersvak van de bezoekers in Gent waren voldoende zitjes vrij voor een reuzenpanda in knuffeldierformaat. De knuffel moet Eupen-aanvoerder Garcia opgevallen zijn, want Garcia ging hem na de verrassende zege met succes opeisen als beloning.

  Video player inladen ...

  Van Crombrugge likt zijn wonden ondanks zege in Gent

  De echte held van Eupen was doelman Hendrik Van Crombrugge. Met enkele uitstekende reddingen hield hij zijn ploeg in de race voor de zege en ook een onbedoelde trap in het gezicht van Kalu hield hem niet tegen. De sporen van de trap waren na de match nog duidelijk zichtbaar. "De zege heeft ons bloed, zweet en tranen gekost", zei Van Crombrugge achteraf.

  Video player inladen ...

  Topschutter Teodorczyk mist niet te missen kans

  De motor van Anderlecht-spits Teodorczyk sputtert in 2017 een beetje. De Pool scoorde dit jaar nog maar een keer in vijf matchen. Hij is nog altijd topschutter met 17 doelpunten, maar dat hij niet scoorde tegen Zulte Waregem lag alleen aan zichzelf. Bekijk de enorme kans die hij miste. 

  Video player inladen ...

  Kouyaté geeft aftrap en viert in spionkop van Anderlecht

  Video player inladen ...

  Limburgse derby extra gekruid met tifo, vuurwerk en spandoek

  Video player inladen ...

  Mazzu weet met zijn geluk geen blijf na het winnende doelpunt

  Video player inladen ...

  Gent verliest met 0-1 van Eupen na een blunder van Kalinic

  Video player inladen ...