• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp-fan feliciteert broer/Liersedoelman met de overwinning

  Doelman Vanhamel hield de nul tegen Antwerp.

  Lierse ging afgelopen weekend winnen op de Bosuil en pakte zo de leidersplaats. Doelman Mike Vanhamel hield bij 0-2 Tuur Dierckx van de aansluitingstreffer op strafschop. De goalie kreeg achteraf lof van zijn broer, die in de tribune voor the Great Old zat te supporteren.

  "Deze week heb ik mijn broer nog niet gehoord"

  Vóór de confrontatie zochten we Mike Vanhamel op. Die wist te vertellen dat de relatie met zijn broer onder het vriespunt zakt in de week van de wedstrijd tegen Antwerp. "Deze week heb ik mijn broer nog niet gehoord. Dat is gebruikelijk als ik tegen Antwerp speel."

  Broer Tim feliciteert Mike dan toch met knappe prestatie

  Na de zege van Lierse, kreeg Mike dan toch een berichtje met felicitaties van zijn broer. "Sportieve gasten, he, die van den Antwerp", reageerde de oudste club van het land op de tweet van Lierse.