• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Spalletti: "Nainggolan slaapt vanavond bij mij in bed"

  Luciano Spalletti loopt hoog op met Radja Nainggolan.

  Radja Nainggolan was vanmiddag nog maar eens van goudwaarde voor AS Roma. Coach Luciano Spalletti bewierookte de Rode Duivel na de zege op Crotone. Nainggolans uitspraken over Juventus bedekte hij met de mantel der liefde.

  Radja Nainggolan haalde van de week de voorpagina's in de Italiaanse kranten met enkele pikante uitspraken over Juventus. Maar in Rome nemen ze de Rode Duivel nauwelijks iets kwalijk. Tegen Crotone droeg onze landgenoot zelfs de kapiteinsband en hij zette zijn team op weg naar de zege met een knap doelpunt.

  Na de wedstrijd stak coach Luciano Spalletti de loftrompet over Nainggolan. "Hij is echt enorm sterk, een speler van wereldklasse.  Als hij fysiek en mentaal op dit niveau blijft voetballen, is hij van onschatbare waarde voor ons", zegt Spalletti.

  "Hij voelt zich goed in Rome en heeft al meermaals gezegd dat hij daarom niet naar een andere club wil. Misschien moet hij wat volwassener worden in zijn uitspraken, maar dat zijn woorden het nieuws haalden, komt ook omdat hij een gouden kerel is en heel bereikbaar is."

  "De spelers krijgen een avondje vrij nu. Maar Nainggolan mag bij mij blijven en in mijn bed slapen. Zo kan ik hem in het oog houden", grapt de Roma-trainer.

  Bekijk het doelpunt van Radja Nainggolan tegen Crotone: