• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Oulare maakt eerste goal voor Willem II: "Alles van de voorbije maanden kwam naar boven"

  Obbi Oulare maakte zijn eerste goal voor Willem II.

  Bij zijn tweede wedstrijd voor Willem II heeft Obbi Oulare ook zijn eerste goal gemaakt. De Belgische aanvaller reageerde erg emotioneel. "Ik heb het echt zwaar gehad", zegt Oulare, die door een dal is gegaan sinds hij in 2015 Club Brugge ruilde voor Watford.

  Dat hij een beroerde match speelde tegen Vitesse gaf Obbi Oulare achteraf ook toe. "Ik ga er niet over liegen: ik heb niets gedaan. Alleen op het einde."

  Zijn 0-2 in de extra tijd werkte als bevrijding, voor Willem II maar ook voor Oulare persoonlijk. "De afgelopen 18 maanden waren heel moeilijk. Ik heb het zo moeilijk gehad met mijn transfer naar Watford."

  "Ik ben een jonge gast, er was heel veel druk en iedereen had veel verwachtingen. Bij die goal kwam alles naar boven: al die maanden op de tribune, balen, thuis zijn, negatief zijn, geen zin hebben om te trainen, asociaal worden,... Terwijl ik dat helemaal niet ben."

  Maar vanaf nu wil Oulare, nog altijd maar 21 jaar, vooral vooruit kijken. "Ik kan nog veel beter. Conditioneel en voetballend. Iedereen ziet Willem II als een stap achteruit, maar ik ben heel blij dat ik hier ben."

  VIDEO: Oulare zette zijn doelpunt op zijn eigen Instagram-account